Lotenkopers Grote Club Actie bedankt!

Lotenkopers Grote Club Actie bedankt!

Het Budocentrum Winterswijk wil alle kopers van Grote Club Actie loten bedanken voor hun steun aan de club.

Ook de kopers van superloten (Settle BV, Winterwarm Heating Solutions BV, Frielink installatie, Jagatex en Elise Badmeubelen) worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage om op ruim 1200 verkochte loten te komen.

De trekking van de loterij zal 6 december in Tilburg plaatsvinden. De uitslag en verdeling van de prijzen worden vanaf 7 december bekend gemaakt op www.clubactie.nl.

Zonder de geweldige inzet van alle verkopende leden van het Budocentrum, kon dit resultaat niet behaald worden, en daarvoor worden deze leden medio december tijdens de lessen extra in het zonnetje gezet.

Over de auteur

Budocentrum Winterswijk administrator